Boekproducties

Boeken maken, we doen niets liever! In een boek komt alles bij elkaar waar we goed in zijn: beeld, tekst en ontwerp.

In opdracht produceren wij boeken, kaarten, kalenders en agenda’s en tal van andere drukwerkproducties.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

boekproducties
Duitse uitgave Praktijkboek Creatieve Natuurfotografie

De Duitse uitgever D-Punkt heeft in april 2017 het Praktijkboek Creatieve Natuurfotografie in het Duits uitgegeven. Een geweldige erkenning voor de reeks praktijkboeken. Inmiddels hebben zij nog drie andere titels uit de reeks in voorbereiding.

boekproducties
Duitse uitgave Praktijkboek Vogelfotografie

De Duitse uitgever D-Punkt heeft in april 2017 het Praktijkboek Vogelfotografie in het Duits uitgegeven. Een geweldige erkenning voor de reeks praktijkboeken. Inmiddels hebben zij drie andere titels uit de reeks in voorbereiding.

boekproducties
Praktijkboek Natuurfotografie NXT LVL

In dit boek nemen ruim 15 topfotografen je mee in hun proces van kiekje naar wereldplaat. In meer dan 70 making-of’s schrijven ze over hun visie, apparatuur, de toegepaste techniek en manier van kijken. Ze geven al hun succesformules en

boekproducties
Praktijkgids Digiscoping

Eindelijk is er een Nederlandstalig boek over digiscopen. Deze Praktijkgids digiscopen behandelt ieder aspect van deze uitdagende vorm van natuurfotografie. Of je twijfelt of digiscopen iets voor jou is of dat je er al jaren mee bezig bent, dit boek

boekproducties
Natuurfotografie voor Uilskuikens

In een uniek samenwerkingsproject met onze huisdrukker Roelofs hebben we het boek “Natuurfotografie voor uilskuikens” gemaakt.

Voor KODAK hebben we een engelse editie van deze uitgave gemaakt.

boekproducties
Praktijkgids voor FOX verre reizen

In opdracht van FOX verre reizen, onderdeel van de ANWB, hebben we in het kader van het 20 jarig bestaan van FOX reizen, een boek gemaakt over reisfotografie. 72 pagina’s boordevol tips over reisfotografie en tientallen inspirerende foto’s.

Cover_praktijkboek_wildlifefotografie_handboek
boekproducties
Praktijkboek Wildlife fotografie

Tijdens het evenement PiXperience 2015 is het Praktijkboek Wildlife fotografie gepresenteerd. Deze uitgave is het vijfde deel in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie van Uitgeverij Birdpix.

kaartenset_vogelbescherming
boekproducties
Winterkaartenset

Voor Vogelbescherming Nederland ontwikkelden we een aansprekende set winterkaarten. Een prachtig alternatief voor de traditionele kerstkaarten.

boekproducties
Praktijkboek fotografie: Weer, Nacht en Natuurverschijnselen

Op 25 oktober 2014 verscheen de nieuwste titel in de reeks praktijkboek fotografie: Weer, nacht & natuurverschijnselen. De honderden foto’s in het boek zijn een grote bron van inspiratie om er zelf op uit te trekken.

beeldredactie
Natuur in Deventer

Voor de gemeente Deventer hebben wij in nauwe samenwerking met de stadsecoloog, Erik Lam, het prachtige boek “natuur in Deventer” geproduceerd. Van het grafisch ontwerp, tot alle beelden en de tekstredactie.