Communities

Toen Internet nog in de kinderschoenen stond, startten wij met enkele fotografie communities. Birdpix.nl is al sinds 2002 een van de grootste natuurfotografie communities ter wereld en nog altijd springlevend.

Als geen ander kennen wij de dynamiek van een online community en welke specifieke management-kwaliteiten dit vereist. Onze expertise delen wij graag met u.

communities
Reisfotografie.nl

In oktober 2015 werd de website reisfotografie.nl gelanceerd en biedt zoals de naam al doet vermoeden alles op het gebied van reisfotografie.

communities
CreaPiXperience 2016

Op zaterdag 5 maart 2016 vond de achtste editie van PiXperience plaats in Amsterdam met ‘creatieve natuurfotografie’ als thema.

communities
ReisPiXperience 2015

Op zaterdag 31 oktober 2015 vond de zevende editie van PiXperience plaats in Amsterdam.

Deze keer stond het hele gebeuren volledig in het teken van de reisfotografie.

communities
PiXperience 2015

Op zaterdag 7 maart 2015 vond de 5e editie van PiXperience plaats. Een hele dag inspirerende en praktische lezingen, presentaties en seminars rondom natuurfotografie.

communities
Natuurfotografie.nl

In 2015 lanceerden we een nieuw platform voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurfotografie. Met een stevig bezette redactie en een team van meer dan 40 auteurs schrijven we dagelijks over natuurfotografie.