Stagiair Marketing met passie voor video gezocht!

Jouw dag?

Na een goede bak koffie start je met het doorlopen van onze socials. Je controleert of alles loopt zoals gepland, reageert op reacties van onze volgers en deelt nog wat leuke content. Vervolgens log je in binnen onze analyse tools en analyseert de voortgang van lopende campagnes. Het valt op dat één campagne het erg goed doet, daar duik je dieper in. Wat maakt deze video tot een succes én wat betekent dit voor lopende of toekomstige campagnes? Je verwerkt de analyse en deelt deze met je collega’s. Tot slot werk je de rapportages bij en is het tijd om naar buiten te gaan. Je hebt al eerder een campagne uitgewerkt met onze collega’s en gaat vandaag aan de slag met het opnemen van een aantal video’s in de prachtige Arkemheen polder op loopafstand van ons kantoor.

Samen met je collega’s lunch je in de buitenlucht en ’s middags duik je achter de pc om het opgenomen beeldmateriaal de verwerken tot verschillende video’s die je in de komende week gaat inplannen binnen onze socials en marketing kanalen. Mooie content voor gepassioneerde natuurfotografen in de maak!

Je eindigt de dag met een socials rondje, reageert op onze volgers en kijkt of er nog relevant nieuws voor onze doelgroep is om te delen.

Deze baan is zo interessant omdat…

Wat neem je mee?

Wij bieden

Een fijne werkomgeving! Korte lijntjes vinden wij belangrijk. Ook is er veel vrijheid en ruimte voor jouw initiatieven en ideeën.

Wanneer kan je bij ons terecht? We zijn vrij flexibel, laat ons weten wanneer jouw stage zou moeten plaatsvinden en we kijken of het past!

Werktijden en uren

We werken veelal op normale kantooruren dus ongeveer tussen 9 en 17. Wanneer er evenementen zijn zal dit soms in het weekend plaatsvinden. Je werkt op kantoor maar zal tijdens evenementen of opnames ook op locatie of in de buitenlucht werken.

Vergoeding

Stagevergoeding is in overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.

Interesse? Stuur Colinda een berichtje!

Wil je meer weten over deze interessante functie? Wil je direct je interesse kenbaar maken? Stuur Colinda een mail via colinda@pixfactory.nl

Wil je je CV met motiviatie meesturen?