Om  de tiende editie van PiXperience te vieren hebben we nóg een boek gemaakt: “De 50 beste tips voor natuurfotografen”. Elke bezoeker van PiXperience ontving een exemplaar cadeau.

Bob Luijks, Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven zijn de afgelopen 10 jaar 365 dagen per jaar met natuurfotografie bezig geweest, resulterend in 25 boeken, 13 websites, honderden workshops en cursussen en sinds kort ook een magazine. De meest verrassende, bijzondere en waardevolle tips, feiten en fabels van deze periode hebben ze verzameld in een toegankelijke gids met 50 tips. Zelfs de meest doorgewinterde natuurfotograaf zal nieuwe en verrassende feiten en tips lezen in dit meer dan 100 pagina’s tellende boek.

 Dit boek is niet te koop in de winkel of via de webshop.

Intussen is er ook een tweede druk van het boek verschenen die we hebben ingezet om nieuwe abonnees voor Natuurfotografie Magazine te werven. Elke nieuwe abonnee ontving als welkomstgeschenk een exemplaar van dit toffe boek.

De populariteit van dit boek wordt onderstreept door het feit dat het boek intussen ook in het Duits is uitgegeven onder de titel: Natur fotografieren, die 49 besten tipps.