Eind december 2019 is in navolging van het boek “De mooiste fotolocaties Zuid-Nederland” ook het boek “De mooiste fotolocaties Oost-Nederland” uitgekomen. Ruim een half jaar lang hebben we gewerkt aan de ultieme locatiegids voor natuur- en landschapsfotografen: de mooiste fotolocaties van oost Nederland. Een gids van en voor natuurfotografen. Alles wat je wilt weten of fotogenieke natuurgebieden in Flevoland, Overijssel en Gelderland vind je in dit boek. Dit boek is de tweede in een reeks van vier.

Uitgangspunt en kern van het boek zijn de meer dan 700 GPS locaties. Bij elke locatie staat beschreven wat je wanneer kunt fotograferen inclusief alle relevante informatie zodat je daar de best mogelijke foto kunt maken.

Welke informatie vind je per locatie?

De ultieme locatiegids

De meer dan 50 auteurs/fotografen stellen beschikbaar wat wellicht het meest kostbaar is voor fotografen: de allerbeste locaties voor natuur- en landschapsfotografie in Oost Nederland.

Of je nu woont in één van de oostelijke provincies of er af en toe op bezoek gaat: dit boek is mag je niet missen.

Je hoeft niet langer tijd, moeite en energie te steken in het naspeuren van allerlei verschillende websites en boeken, waarvan je niet weet of het juist is. Alle, maar dan ook echt álle relevante informatie is vermeld zodat jij de best mogelijke foto’s kunt maken.

De beste plekken voor landschapsfotografie, toplocaties voor de mooiste insecten en de beste hotspots voor dieren- en vogelfotografie. Betrouwbare informatie gebaseerd op de ervaring van collega-fotografen die deze gebieden op hun duimpje kennen.

Het boek is te bestellen via onze webshop.

Specificaties

Formaat: 24×21 cm
Aantal pagina’s: 368
Uitgave: softcover, gebonden en genaaid
Cover: beide zijden met uitklapbare kaart
ISBN: 9789079588251
Prijs: € 44,90