Grip op Groei is een ambitieus project. Begin 2022 zijn we gestart met een complete opleiding ontwikkeld, gericht op natuurfotografen die zich verder willen ontwikkelen. Het is een professionele opleiding van 40 weken, waarin je leert waar fotografie echt over gaat, je krijgt dieper inzicht in wie je bent en hoe je dat vertaalt naar fotografie.

In de jaarcursus van 40 actieve weken, leer je hoe je jouw fotografie naar een hoger plan kunt trekken en hoe je je eigen signatuur kan ontdekken. Om dit te bereiken is de cursus gebaseerd op vier pijlers: interactie, kennis, persoonlijke ontwikkeling en jouw fotoproject. Deze pijlers worden je uitgelegd in de opleiding door onze drie topdocenten en -fotografen:

                                   

Bart Siebelink: kunst-academicus én didactisch wonder  __ Johan van der Wielen: ambachtsman en alleskunner __ Karin de Jonge: psycholoog en verbinder

In februari 2023 is de tweede lichting studenten gestart. Begin 2025 zal de eerstvolgende mogelijkheid zijn om deel te nemen aan dit programma. De Exacte startdatum volgt nog.
Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op onze website: https://webshop.natuurfotografie.nl/product/jaarprogramma-grip-op-groei/