In de afgelopen tijd heeft PiXFACTORY vier nieuwe medewerkers aangenomen. Hieronder stellen ze zich aan u voor.

 

Bjorn is in april van dit jaar het team van PiXFACTORY komen versterken als content coördinator. In die functie houdt hij zich dagelijks bezig met de verschillende uitingen van PiXFACTORY, zoals de website, webinars, online cursussen en vele andere projecten. Bjorn is al meer dan vijftien jaar bezig met natuurfotografie en voelt zich daarom helemaal thuis binnen het bedrijf. Elke dag komt hij met een brede lach naar het werk, wat voor hem meer voelt als een hobby dan een baan.

 

Irma is alweer een half jaar werkzaam op de afdeling klantenservice, al hebben we het gevoel dat ze hier al jaren werkt. Het geeft haar voldoening om elke vraag van een klant zo persoonlijk mogelijk en goed te beantwoorden zodat de klant met een blij gevoel achterblijft. Haar ultieme ‘natuurgeluksgevoel’ is vakantie in Schotland waar de natuur nog ongerept is en waar je uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen! Ze is een gepassioneerd verzamelaar van gesigneerde eerste druk Japanse fotografie boeken, het fotograferen laat ze liever over aan mensen die het echt kunnen.

 

Kim is sinds juni werkzaam als redactie assistent bij PiXFACTORY. Hierbij ondersteund zij met name bij het natuurfotografie magazine en daar waar nodig is bij de vele andere aspecten van PiXFACTORY. Buiten haar werk is Kim veel te vinden in de natuur en bij de dieren. Vooral paarden hebben haar passie en daarnaast heeft ze de interesse van haar vader voor het vogelen meegekregen. Deze passies combineert zij op hobby niveau met de natuurfotografie, een vlak waar nog veel te leren valt.

 

Chantal coördineert de natuurfotoworkshops van PiXFACTORY en stemt hiervoor af met workshopleiders, gebiedsbeheerders (zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten). Verder houdt ze zich bezig met marketing en procesoptimalisatie. Chantal houdt van afwisseling, is een verbinder en gelooft in ‘het goede doen’: in natuurfotografie ziet zij dan ook een vorm van beeldcommunicatie, die stimuleert tot meer bewustwording (en gedragsverandering) ten behoeve van onze planeet. Chantal is een fervent wandelaar en nodigt regelmatig mensen uit om samen nieuwe gebieden te ontdekken en de schoonheid van het kleine te zien.