In mei 2020 hebben we onze eerste online cursus gepresenteerd. Een online cursus van tien weken.

Deze cursus onderscheidt zich van elke andere cursus door een tien-weekse opzet, de praktische opdrachten en de grote variatie aan educatieve methodes: artikelen, video’s, webinars, tutorials, cheatsheets en praktijkopdrachten.

Opzet van de cursus
In deze online cursus leer je via allerlei verschillende vormen van onderwijs: video’s, e-books, artikelen, webinars, cheat-sheets en praktijk opdrachten. We doen dit omdat we uit ervaring weten dat deze vorm van ‘blended learning’ uiteindelijk het beste resultaat opleveren.

Elke cursusweek bestaat gemiddeld uit 5 onderdelen. Bijvoorbeeld een introductie, een video, een e-book, een artikel en een praktijkopdracht. In totaal is er bijna twee uur video, tientallen e-books en artikelen en elke week een praktijkopdracht.

In principe ben je 10 weken bezig met deze cursus, maar je kunt je eigen tempo aanhouden. Je kunt dus sneller of langzamer gaan. Je hebt één jaar de tijd om deze cursus af te ronden of opnieuw te doorlopen. Volgens Arno en Daan ligt er een grote meerwaarde in de opdrachten. Zonder aan de slag te gaan met de opdrachten, vervalt de garantie dat je beter gaat fotograferen ?

Voor wie is deze cursus geschikt?
Voorwaarde voor deze cursus is dat je over een camera beschikt die je handmatig kunt instellen met een lens van minimaal 300 mm. Dit kan een digitale spiegelreflex, systeemcamera of een high-end compact of bridgecamera zijn. De cursus is gericht op fotografen die al enige ervaring hebben.  Als je de cursus in 10 weken wilt afronden, verwachten we dat je enkele uren per week aan de cursus kunt besteden.

Meer informatie: https://webshop.natuurfotografie.nl/cursus-vogelfotografie/