Stage lopen

Frontend developer – Backend developer – UX-designer – Marketeer

Bij PiXFACTORY zijn we op zoek naar stagiairs, afstudeerders en startende developers die een passie hebben voor online webapplicaties. Die zich dagelijks vol enthousiasme willen inzetten voor het verbeteren van onze online aanwezigheid. Of het nu gaat om ontwikkeling van frontends, backends en (web)apps of juist de optimalisatie/analyse kant van onze webapplicaties.

Pas jij bij ons?

De basis van al onze activiteiten ligt binnen onze online aanwezigheid. We zijn hier volop aan het vernieuwen en doorontwikkelen. Alles gericht op onze passie: elke natuurfotograaf in Nederland & België inspireren, faciliteren en informeren. We geven elke natuurfotograaf graag een podium en helpen hen zich verder te ontwikkelen.

Hier zetten we ons dagelijks met veel enthousiasme voor in. We leren elke dag bij: van elkaar, van anderen en misschien binnenkort ook van en met jou…

Ons team van developers, marketeers en fotograferen breiden we dan ook graag uit met specialisten op verschillende gebieden die bij online ontwikkeling komen kijken. Van backend developer tot UX designer.

We delen onze kennis graag met je en helpen je het beste uit je talenten te halen.

Wat ga je precies doen tijdens je stage/ afstuderen?

Als stagiair / afstudeerder ga je je samen met onze developers / marketeers vastbijten in verschillende online vraagstukken. We hebben meerdere projecten waar je mee aan de slag kan. Welk project je exact mee aan de slag gaat is mede afhankelijk van je eigen ervaring en voorkeuren. Samen kiezen we het project dat het beste bij je past.

Hierbij kan je denken aan:

– Analyse en ontwerp van bestaande of nieuwe websites en apps zodat deze voldoen aan de laatste UX standaarden en optimaal converteren
– Development van (nieuwe) frontends voor bestaande of nieuwe websites en apps
– Doorontwikkeling en optimalisatie van bestaande backends

Kortom, mogelijkheden genoeg. Je wordt begeleid door een ervaren developer en/of marketeer.

Natuurfotografen inspireren, faciliteren en infomeren? Wat betekent dat concreet?

Onder PiXFACTORY vallen 9 merken binnen welke we dagelijks ons uiterste best doen om natuurfotografen de tools en informatie te bieden die ze nodig hebben om verder te groeien.

Dit betekent concreet dat we grote en kleine events rondom natuurfotografie organiseren, online community’s bouwen, door het hele land workshops fotografie organiseren, boeken en magazines uitgeven en een beeldbank beheren.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op via colinda@pixfactory.nl en kom een keer sfeerproeven, we kunnen je dan direct alles vertellen over de mogelijkheden.