Medio juni openen wij PiXlife Nature Xperience op de Brouwersdam. Een bruisend totaalconcept om de natuur te beleven. Een activiteitencentrum voor excursies, workshops, opleidingen, cursussen en safari’s. Een belevingswinkel met horeca, exposities, mega uitkijktoren, terras én een congrescentrum.

Wat ga je doen?

Het gebouw is de centrale plek van waaruit alles plaats vindt. We willen dat dit een warm, veilig en schoon ‘thuis’ is. Als beheerder ben je verantwoordelijk voor het gebouw en de vier hectare eromheen. Je voert klein onderhoud uit, doet beheerwerkzaamheden aan het buitengebied en zorgt voor veiligheid van medewerkers en bezoekers. Je beheert de zalen én de techniek van het auditorium en van de overige ruimtes. Je zorgt dat alles altijd schoon en tiptop in orde is. Ook beheer je het wagenpark. Je woont dichtbij en bent oproepbaar in geval van calamiteiten.

Wat breng je mee?

Wat bieden wij?

 

Is dit op je lijf geschreven? Stuur een korte motivatiebrief met je CV naar vacatures@pixlife.nl Vermeld duidelijk naar welke functie je solliciteert.

Solliciteren op deze functie kan tot en met 16 april

Terug naar complete vacature overzicht