Events

Voor bedrijven en organisaties organiseren wij fotografie-events. Van een eenvoudige workshop als teamuitje tot een volledig verzorgde dag inclusief diner op een sfeervolle locatie.

Neem contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen.

 

events
Online cursus vogelfotografie

In mei 2020 hebben we onze eerste online cursus gepresenteerd. Een online cursus van tien weken. Deze cursus onderscheidt zich van elke andere cursus door een tien-weekse opzet, de praktische opdrachten en de grote variatie aan educatieve methodes: artikelen, video’s,

events
Flits PiXperience

Op zaterdag 23 november 2019 vond de 2e editie van Flits PiXperience plaats in Oisterwijk (NB). Alles wat je wilt weten over flitsen in natuurfotografie!

events
PiXperience Unlimited & Academy

Op zaterdag 23 maart 2019 vond PiXperience Unlimited | Academy | Masterclass plaats, hét natuurfotografie-event voor natuurfotografen uit Nederland en België.

events
Natuurfotoworkshop.nl vernieuwd

De website van Natuurfotoworkshop.nl heeft ruim vier jaar dienst gedaan, maar mocht met pensioen. Onze softwareontwikkelaar Peter heeft ruim een half jaar aan een compleet nieuw ontwerp gewerkt en we zijn er heel blij mee. We zijn flexibeler, de website

events
PiXperience 365

Op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 vond PiXperience 365 plaats, hét natuurfotografie-event voor natuurfotografen uit Nederland en België.

events
NK Natuurfotografie 2017

Ook in 2017 hebben we het NK natuurfotografie georganiseerd met mooie winnaars. Klik op de foto voor het het verslag van het NK en bekijk de prijswinnende foto’s.

events
PiXperience NXT LVL

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 vond PiXperience NXT LVL plaats, hét natuurfotografie-event voor natuurfotografen uit Nederland en België.

events
National Geographic Junior Festival

Op 16 en 17 mei 2015 vond in Bergschenhoek het eerste National Geographic Junior Festival plaats. Duizenden kinderen en hun ouders beleefden twee spectaculaire dagen. PiXFACTORY werd gevraagd om het onderdeel fotografie voor haar rekening te nemen.

communities
PiXperience 2015

Op zaterdag 7 maart 2015 vond de 5e editie van PiXperience plaats. Een hele dag inspirerende en praktische lezingen, presentaties en seminars rondom natuurfotografie.

events
Workshops fotografie voor Dienst Landelijk Gebied

Tijdens de slotmanifestatie van de Dienst Landelijk gebied die met ingang van 1 januari 2015 op houdt te bestaan, verzorgde Natuurfotoworkshop workshops natuurfotografie.