Uitgeven

Natuurfotografie fonds

Het natuurfotografie-fonds van uitgeverij Birdpix bevat inmiddels meer dan 14 titels. Hebt u een manuscript of een idee voor een uitgave dat binnen dit fonds past? Neem contact met ons op.

Kaartencollectie

Uitgeverij Birdpix heeft een zeer onderscheidende collectie natuurkaarten op de markt gebracht. Deze collectie bestaat momenteel uit 110 titels. Voor meer informatie klik hier.

uitgeven
PiXFACTORY uitgever van Natuurfotografie Magazine

Ruim vijf jaar geleden zijn Jan en Marjan Vermeer gestart met natuurfoto magazine. Per 1 januari 2018 is natuurfoto magazine door PiXFACTORY overgenomen en gaat het verder onder de naam Natuurfotografie Magazine.

uitgeven
Hessel en Hannes

In 2016 is PiXFACTORY een samenwerking gestart met Hessel en Hannes in de vorm van kaarten en kalenders. Hessel is een hond en Hannes is een kat die al vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen dikke vrienden zijn.

uitgeven
Praktijkboek creatieve natuurfotografie

Tijdens CreaPiXperience 2016 werd het Praktijkboek creatieve natuurfotografie gepresenteerd. Deze uitgave is het zevende deel in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie van Uitgeverij Birdpix.

uitgeven
Praktijkboek reisfotografie

Tijdens het evenement ReisPiXperience 2015 werd het Praktijkboek reisfotografie gepresenteerd. Deze uitgave is het zesde deel in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie van Uitgeverij Birdpix.

fotografie
PiXFACTORY produceert 24 kalenders

In samenwerking met Catch Publishing heeft PiXFACTORY een natuurkalendercollectie op de markt gebracht voor het jaar 2016: The natural world series.

Cover_praktijkboek_wildlifefotografie_handboek
boekproducties
Praktijkboek Wildlife fotografie

Tijdens het evenement PiXperience 2015 is het Praktijkboek Wildlife fotografie gepresenteerd. Deze uitgave is het vijfde deel in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie van Uitgeverij Birdpix.

boekproducties
Praktijkboek fotografie: Weer, Nacht en Natuurverschijnselen

Op 25 oktober 2014 verscheen de nieuwste titel in de reeks praktijkboek fotografie: Weer, nacht & natuurverschijnselen. De honderden foto’s in het boek zijn een grote bron van inspiratie om er zelf op uit te trekken.