Logo_natuurfotografieBegin 2015 lanceerden we een nieuw content platform voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurfotografie. Met een stevig bezette redactie en een team van meer dan 40 auteurs, schrijven we dagelijks over natuurfotografienieuws, techniek, software, soorten, gebieden en opinie. 

Natuurfotografie.nl is informatief én inspirerend. Elke dag lees je hier nieuwe artikelen. Prikkelende columns, boeiende achtergrondverhalen, tutorials met diepgang, inspirerende tips, handige gebiedsbeschrijvingen, portfolio’s, luchtige lijstjes en actuele thema’s.

Op natuurfotografie.nl vind je informatie over hoe, waar en wanneer je allerlei soorten in het wild kunt fotografen in Nederland en België. De redactie volgt de seizoenen van de natuur en beschrijft die soorten en verschijnselen die nu actueel zijn.

Je leest op deze website praktische artikelen om zelf mee aan de slag te gaan zodat je betere natuurfoto’s kunt maken. In de rubriek ‘making of’ lees je hoe bepaalde foto’s tot stand zijn gekomen. Elke week kun je meedoen met de Photo Challenge, een leuke en inspirerende foto-opdracht.

www.natuurfotografie.nl